Telefon: +90 352 438 06 64 Fax: +90 352 438 06 65

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, birim ziyaretleri kapsamında Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, akademik ve idari personelle bir araya geldi.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştiren tanışma toplantısına; Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Genel Sekreter Doç. Dr. Semra Aksoylu, Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Benli ile akademik ve idari personeli katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Benli, okul hakkında sunum gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise konuşmasında Meslek Yüksekokullarının önemine değindi.

Rektör Karamustafa, “Dün ziyaret etmiş olduğumuz Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulumuzun tarımsal ve hayvansal ürünlerin üretimi ile ilgili göstermiş olduğu başarılı eğitim öğretim ve uygulama faaliyetlerin benzerini bugün burada Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulumuz tarafından da el sanatları, grafik, tekstil ve iş sağlığı güvenliği alanlarında oldukça etkin ve güzel bir şekilde yerine getirildiğini görmekteyiz. Bu durum bende Üniversitemizde uygulamalı ve akademik eğitimin sağlıklı bir şekilde yerine getirilebileceğine ilişkin heyecan ve inanç oluşturmaktadır. Kayseri Üniversitesi’nde biz bu okulumuz ve diğer Meslek Yüksekokullarımız ile üniversitemizin önünü daha da açacağız” dedi.

Rektör Karamustafa, Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nun laboratuvarları ve atölyelerini de gezdi.

El Sanatları Atölyesinde incelemelerde bulunan Rektör Karamustafa, burada ebru çalışması da yaparak, ebru sanatı hakkında bilgiler aldı.

Video için tıklayınız

Tarih: 17/10/2018