Kurum içi iletişimimizin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Bilgi İşlem Daire Başkanlığından kayseri.edu.tr uzantılı mail adresi almayan akademik ve idari personelimizin biran önce mail adreslerini almaları önemle rica olunur.

Rektörlük

AÇIKLAMA:

@kayseri.edu.tr uzantılı e-posta hesabı için yapılacaklar.

1. Kayseri Üniversitesi  Ana Sayfası ÜNİVERSİTEMİZ Sekmesi Altında E-BELGE / Başvuru Formları dan E-Posta Adresi Başvuru Formu indirip doldurunuz.
  2. E-Posta Adresi Başvuru Formu yazacağınız SİCİL NO ve  CEP telefonu şifre doğrulamalarında esas alınacağından doğru yazdığınızdan emin olunuz.
  3. İmzaladıktan sonra ıslak imzalı formu ERÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na elden iletiniz. (2. Şahıslarla İletilebilir.)
  4. E-Posta hesabı ERÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı açıldıktan sonra E-Posta Adresi Başvuru Formun da yazılı olan iletişim tefonuzdan size bilgi verilecektir.

Tarih: 17/11/2018