Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut’a iade-i ziyarette bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Karamustafa, Kayseri Üniversitesi olarak yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut ise, Rektör Karamustafa’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve belediye olarak Kayseri Üniversitesi’nin gelişimine katkıda bulunmaya hazır olduklarını kaydetti.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Akbulut, Rektör Karamustafa’ya ilçeyi gezdirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'nın,  Sarıoğlan Belediyesi'ne yaptığı ziyarete Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun'da eşlik etti.

Tarih: 23/11/2018