Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) işbirliği ile Mimarsinan OSB’ye kurulması planlanan Meslek Yüksekokulu için arsa tahsis çalışmaları başladı.

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, MYO çalışmaları için Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş’ı ziyaret etti.

Mimarsinan OSB yönetim binasında gerçekleşen ziyarette, KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş, bölgeye kurulması düşünülen Meslek Yüksekokulu için arsa tahsisi ve bina yapım işini konuştu.

Görüşme sonunda Mimarsinan OSB’ye yapılması planlanan Meslek Yüksekokulu için arsa tahsis işleminin başlatılması ve tahsisi gerçekleştirilecek arsaya okul binalarının yapımı için ön çalışma yapılması kararlaştırıldı.

Mimarsinan OSB ziyaretinde Rektör Karamustafa’ya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun ile Genel Sekreter Doç. Dr. Semra Aksoylu da eşlik etti.

Tarih: 05/12/2018