Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve İŞKUR İş Kulübü Bünyesinde "Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" Eğitimi

10-14 Aralık 2018 tarihlerinde fakültemiz ve İŞKUR iş kulübü ortak çalışması ile düzenlenen "özgeçmiş ve mülakat teknikleri eğitimi" ilk grup çalışmaları tamamlandı.

İnsan Kaynakları yönetimi 2. ve 3. sınıf öğrencilerinden oluşan 11 kişilik grup, Kayseri İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Berna Yıldız Yetök önderliğinde; kişisel farkındalıklar, özgeçmiş hazırlama teknikleri, iş görüşmesine davet edilme yöntemleri, mülakata giderken kıyafet tercihi, iş görüşmesinde beden dili, bireysel ve grup mülakat uygulamalarını konu alan eğitimlerini aldılar.

İş hayatında insan kaynakları üzerine söyleşi ve uygulamalı mülakat sonrası öğrencilere katılım belgeleri, Orta Anadolu Tic. ve San. İşl. T.A.Ş. İnsan Kaynakları Koordinatörü Nihan Sert tarafından verildi.

Kayseri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş BOZTOSUN tarafından katılımcılara plaket verildi.

Tarih: 17/12/2018