Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu tarafından “Çalışma Hayatından Kesitler ve Sektör Beklentileri” konulu söyleşi programı düzenlendi.

“2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı” etkinlikleri kapsamında Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Benli ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Benli, üniversite-sanayi işbirliğinin önemine değindi.

Doç. Dr. Benli, “Ben özellikle üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde sektör temsilcilerin öğrenci arkadaşlarımızla bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunmasını, öğrencilerin soruları varsa cevaplamalarını önemsiyorum. Her ne kadar bizler, sizleri akademik olarak yetiştirmeye çalışsak da, akademik bilgiler vermeye çalışsak da, aldığımız bilgiyi bir şekilde uygulamamız gerekiyor. Bilgiyi uygulayacağımız yerler de, sanayi ile ilgili sektörler” dedi.

Doç. Dr. Benli’nin açılış konuşmasının ardından, M Grup Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Turan Tahtasakal, iş tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Tarih: 28/02/2019