Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Halide Nusret Zorlutuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kayseri Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından Tınaztepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Gastronomi Mantı Festivali'ne katıldı.

Rektörümüz Karamustafa burada yaptığı açılış konuşmasında, bilimsel yöntem ve yaklaşımlar ile Kayseri ve civarının gastronomi ve mutfak sanatlarının genelde de, özelde de aşçılık mesleğinin gelişmesine katkıda bulunduklarını ve bu yönde çalışmalar içinde olduklarını ifade etti. 

Bu bağlamda Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi’ndeki gerek kendi dekanlığı esnasında gerekse sonrasında yapılan çalışmalara ve katkılara değinen Rektörümüz Karamustafa, Kayseri Üniversitesi bünyesinde yeni açılan Develi Hüseyin Şahin MYO Aşçılık Programının da bu alanda ciddi katkılar oluşturacağını sözlerine ekledi.


Toplam 388 görüntüleme
Tarih: 09/03/2019
A+ A-