Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Bahçeşehir Koleji tarafından düzenlenen “Bugünkü Eğitimim Gelecekteki Kariyerim” konulu etkinlikte öğrencilerle buluştu.

Bahçeşehir Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe,  Bahçeşehir Koleji Lise Müdürü Kasım Uğur, Bahçeşehir Koleji İlköğretim Müdürü Ahmet Oba, Kurumsal İletişim Uzmanı Şeniz Doğan ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektörümüz Karamustafa, etkinlikte başarıyı ve başarılı olmanın yollarını anlattı.

Rektörümüz Karamustafa, “Eğer gelecekte başarılı olmak istiyorsanız, kariyer yapmak istiyorsanız; öncelikle çok çalışacak, sürekli kendinizi geliştirecek ve hiçbir zaman fedakârlıktan kaçınmamanız gerekiyor. Ancak bu sayede kariyerin basamaklarından emin adımlarla çıkarak, hedefinize, hedeflediğiniz mesleğe ulaşabilirsiniz” diye konuştu.

Etkinliğin sonunda Bahçeşehir Koleji Lise Müdürü Kasım Uğur, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya plaket takdim etti.

Tarih: 25/04/2019