Develi Seyrani ve Eğitim Kültür Vakfı tarafından düzenlenen istişare toplantısında, Kayseri Üniversitesi’nin Develi kampüsünde bulunan okullarının fiziksel gelişimi için yapılabilecekler konusu görüşüldü.

Develi Elbiz Park Restoranda düzenlenen istişare toplantısına, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Semra Aksoylu, Develi Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Suat Köylüoğlu ile vakıf üyeleri katıldı.

Develi Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Suat Köylüoğlu, etkinliğin açılış konuşmasında vakıf faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da konuşmasında, Develi Belediyesi ve Develi Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı olarak eğitime verdikleri önemden bahsetti ve Kayseri Üniversitesi’nin Develi kampüsündeki okullarına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise konuşmasında, ilçelerde bulunan meslek yüksekokulları ve fakültelerin, ilçelerin gelişimi açısından önemli olduğunu söyledi.

İlçelerdeki okullara hayırsever desteğinin önemine de değinen Rektörümüz Karamustafa, ilçelerde gerek belediyeler, gerekse hayırseverlerin, okulların ihtiyaçlarını karşılama konusunda gayretlerinin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Rektörümüz Karamustafa, “Bugün burada düzenlenen toplantıda Develi kampüsündeki okulların fiziksel gelişimi ve ihtiyaçları için hayırseverlerimizle istişare toplantısı yaptık. Sağolsun hem belediye başkanı, hem de hayırseverler, Develi’deki okullarımızın gelişimi konusunda oldukça hassaslar. Ellerini taşın altına hep koymaktalar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Koordineli çalışmalarımızı sürdürerek, Develi kampüsündeki okullarımızı daha ileri seviyelere taşıyacağız” diye konuştu.

Tarih: 05/07/2019