Üniversitemiz Senatosunun 02/08/2019 tarihli ve 14 sayılı toplantısında alınan karar gereğince 2018- 2019 eğitim öğretim yılı yaz okulu sonunda tek ders sınavına girme şartlarını sağlayan öğrencilere tek ders sınavı ile birlikte 12 Eylül 2019 tarihinde tek ders sınavı yapılmasına karar verilmiştir.
 Mezun olabilmek için ‘’TEK DERS’’ i kalıp (devamını almış olmak şartı ile) tek ders sınavına girecek öğrencilerimizin işlemleri ÖBİSİS üzerinden yapılacaktır.
Öğrencilerimiz bütün notları açıklandıktan sonra ÖBİSİS üzerinden sınav tarihine en geç 3 gün (09 Eylül 2019) kalana kadar ‘’tek ders sınavına girmek istiyorum’’ butonunu işaretlemek sureti ile tek ders sınavına girebileceklerdir. Okullara tek derse girmek istiyorum talebi ile dilekçe verilmesine gerek yoktur. (Problem yaşayan öğrencilerimizin çözüm için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.)

Tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımıza duyurulur.

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Tarih: 07/08/2019