Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu ile aynı fakültenin Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan Pars Şahbaz, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'yı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, misafirlerine Kayseri Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya teşekkür etti ve Kayseri Üniversitesinin Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile kısa sürede gelişip büyüyeceğini ve  Türkiye’de önemli üniversiteler arasına gireceğini belirtti.

Tarih: 25/06/2019