Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Tomarza programı kapsamında Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu ile Tomarza Belediyesini ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın ilçe ziyareti programında ilk durağı Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu oldu. Yüksekokulda incelemelerinin ardından Tomarza Belediyesine geçen Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Rektörümüz Karamustafa, “Üniversitenin Tomarza’daki yükseköğretimin bugüne gelmesinde önceki yöneticilerimizin katkısı büyük. Sizin de bu süreç içinde değerli katkılarınız oldu. Tomarza’nın belediye başkanı olarak, arkadaşlarım da hep bahsediyor. Tomarza Belediyesi her zaman yanımızda diyorlar. Bu da beni mutlu ediyor. Kayseri Üniversitesi olarak Kayseri’nin birçok ilçesinde okullarımız var. Üniversite olarak bunların hepsine yetişmemiz kaynak olarak mümkün olmuyor. Sizin gibi değerli yöneticilerimiz, kendini eğitime adamış, burada yükseköğretiminin gelişmesine katkı sağlayan yöneticilerimizin bulunması bizi mutlu ediyor. Sizdeki bize olan bu desteği gördükten sonra heyecanımız daha da artıyor” dedi.

Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ise, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Şahin, “Eğitimi seviyoruz. Tomarza’nın sizler gibi değerli hocalara ihtiyacı var. Bizlere de destek vermek düşüyor. Yeni nesiller sizler sayesinde yetişecek. Bu anlamda her zaman üzerimize ne düşerse elimizden geleni yaparız” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ilçede yurt yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu ve bu konuda belediye, Kredi Yurtlar Kurumu ve üniversitenin işbirliği halinde olması kararlaştırıldı.

Tomarza ziyaretinde kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya, Genel Sekreter Doç. Dr. Semra Aksoylu ile Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Cemal Acar’da eşlik etti.

Video için tıklayınız

Tarih: 03/07/2019