Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamından gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile belediye başkanları, Develi, Yahyalı ve Yeşilhisar’daki Meslek Yüksekokulları ile ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversitelerinin ilçelerde bulunan MYO’larına belediyelerin ve yerel yönetimlerin, hayırseverlerin ve halkın verdiği destekten memnun olduklarını belirtti ve verilen bu destekle birlikte ilçelerdeki MYO’ları daha da geliştirmek için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Tarih: 09/07/2019