Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Üniversitemiz Ayşe - Saffet Arslan İncesu MYO’da incelemelerde bulundu.

İncesu Kaymakamı Mustafa Kemal Özgün, İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, İncesu Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Albayrak ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ile birlikte İncesu MYO kampüsünü gezen Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İncesu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ebru Aykan’dan okul hakkında bilgiler aldı.

Rektörümüz Karamustafa, bu yıl Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü çatısında İlk ve Acil Yardım, Diyaliz programları ile eğitim-öğretime başlayan Ayşe - Saffet Arslan İncesu MYO’ya katkı veren hayırseverlere teşekkür etti.

Rektörümüz Karamustafa, “Uygulama ve proje odaklı olarak kurulan üniversitemiz, merkez kampüsü yapılanma çalışmalarının yanında ilçe kampüslerine de önem vermektedir. İlçelerde yerel yönetimler ve hayırseverlerin katkıları ile kurulan meslek yüksekokullarımızda, hem ilçelerimizin kalkınmasına katkı sunuyor, hem de öğrencilere en iyi şekilde eğitim hizmeti veriyoruz. Kayseri Üniversitesinin, Kayserimize ve ülkemize fayda sağlayan, öncü bir üniversite olması yolunda tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Tarih: 10/09/2019