2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
DERS KAYIT DÖNEMİNDE ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER
ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

2018-2019 eğitim-öğretim yılı Güz  Döneminde mazeret kayıtları yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin ilan edilen tarih aralığında ders kayıtlarını yapmaları zorunludur.
 Sadece ders kayıt haftasında ders kaydını tamamlayan öğrenciler için 19-21 Eylül 2018 tarihlerinde Ders Ekleme veya Ders Silme işlemi yapılabilecektir.

• Öğrencilerimizin http://obisis.kayseri.edu.tr’den ders kayıtları servisini kullanarak dersleri seçmeleri, danışman onayına göndermeleri gerekmektedir.
  • Onaya gönderilen ders kayıtları, danışmanca onaylaması ile birlikte ders kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır.
  • “Ders Kayıt Sistemi”ne nasıl girileceği ve nasıl kullanılacağı detaylı olarak  https://obisis.kayseri.edu.tr/Files/obisis_web_yardim.doc dokümanında açıklanmıştır.
  •  İnternet üzerinden yapılan ve danışmanın onayladığı ders kaydı geçerli kabul edilecektir. Ayrıca bir evrak düzenlenmesine gerek yoktur. Öğrencinin ve danışmanın tüm yaptığı işlemler kaydedilmektedir.
  • Ders kayıt dönemi tarih aralığı dışında ders kaydı yaptırılamayacaktır. (mazeret ders kaydı olmayacaktır. Sadece ders ekleme ve silme yapılabilecektir) Öğrencilerin mağdur olmamaları için ders kayıt işlemlerini zamanında bitirmeleri gerekmektedir.
  • Öğrencilerimiz; vaktinde ders kaydı yaptırmadıkları takdirde, ilgili dönemde hiçbir öğrencilik hakları olmayacaktır.
  • KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ Herhangi BİR BANKA İLE PROTOKOL İMZALAMADIĞINDAN; öğrencilerimiz katkı paylarını/öğrenim ücretlerini

1. T.C HALK BANKASI ŞUBELERİN den yatırırken ERCİYES ÜNİVERSİTESİ    üzerinden ödeme yapılacağı belirtilmelidir.

2. T.C HALK BANKASI ATM’LERİNDEN yatıracaklar ERCİYES ÜNİVERSİTESİNİ seçerek işlem yapılmalıdır.

3. T.C HALK BANKASI İNTERNET BANKACILIĞI ile T.C. KİMLİK NUMARALARI ile ERCİYES ÜNİVERSİTESİNİ seçerek ödeme yapılmalıdır.

4. Öğrencilerimiz T.C HALK BANKASI ŞUBELERİ, ATM’LERİ ve İNTERNET   BANKACILIĞI ile ERCİYES ÜNİVERSİTESİ üzerinden T.C. KİMLİK NUMARALARINI GİREREK 10-18 EYLÜL 2018 TARİHLERİ ARASINDA mutlaka öğrenim ücretlerini/katkı paylarını yatırmaları gerekmektedir. İlgili tarihlerde öğrenim ücretini/katkı payını yatırmayan öğrencilik hakkı elde edemeyecek ve öğrenimlerine devam edemeyeceklerdir.

KAYIT YENİLEME TARİHLERİNİ GÖRMEK ÇİN TIKLAYINIZ

HARÇ TABLOSUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ