Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen “Geleceğin Turizmi ve Turizm Eğitimi” konulu panelin moderatörlüğünü yaptı.

43. Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen panele, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

“Geleceğin Turizmi ve Turizm Eğitimi” konulu panelin moderatörlüğünü yapan Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, turizm sektörünün geleceği ve turizm eğitimi konusunda kısa bir konuşmada bulunarak, sözü panelistlere bıraktı.

Panelin sonunda Rektörümüz Karamustafa’ya, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin plaket takdim etti.

Tarih: 17/04/2019