Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Meslek Yüksekokulu ile KalDer işbirliği ile “Başarı İçin İnsan Kaynağı Semineri” düzenlendi.

Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ercan Karaköse, konuşmacılar ve davetliler katıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ercan Karaköse ile Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın açılış konuşmalarının ardından, Türkiye Kalite Derneği Kayseri Temsilciliği Yöneticisi Salih Yalçın, Mega Metal A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Taner Demir ve 2. Ana Bakım Fabrika Müdürü Dr. Tayfun Türkoğlu, “İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer” ve “Endüstri 4.0 İçin İnsan 4.0” konularında sunum yaptı.

Tarih: 09/05/2019