Halkbank Jet Kart Dağıtımı Duyurusu

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Üniversitemiz öğrencilerine ait ilk dağıtım döneminden kalan ve son gelen listeyle basılan kartlar için 12 ARALIK – 16 ARALIK (5 GÜN ) merkez kampüsümüzde bulunan Kongre ve Kültür Merkezinde dağıtım yapılacaktır.

MERKEZ KAMPÜSTE BULUNAN TÜM BÖLÜMLER ,TOMARZA, YEŞİLHİSAR, BÜNYAN KAMPÜSLERİ ÖĞRENCİLERİ TEK NOKTADAN (KONGRE ve KÜLTÜR MERKEZİNDEN ) DAĞITIM YAPILACAK OLUP,

DEVELİ, İNCESU, PINARBAŞI VE YAHYALI KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ İLÇELERDE BULUNAN HALKBANK ŞUBELERİNDEN KARTLARINI TESLİM ALABİLECEKLERDİR.

• Dağıtımlar sabah 09:00 da başlayıp akşam 18:00 da bitecektir,

• Öğrencilerin kimlik aslının ve 2 adet kimlik fotokopisinin yanlarında bulunması gerekmektedir.

BANK24JET KARTINIZI HIZLI BİR ŞEKİLDE TESLİM ALABİLMEK İÇİN AŞAĞIDA BULUNAN İŞ AKIŞINI UYGULAYABİLİRSİNİZ.