ENG
Kuzey Makedonya Büyükelçisi, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Bir dizi program çerçevesinde Kayseri’ye gelen Kuzey Makedonya’nın Ankara Büyükelçisi Jovan Manasijevski, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükelçi Manasijevski’ye Kayseri Üniversitemiz ve üniversitedeki eğitim-öğretim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Büyükelçi Jovan Manasijevski ise Rektörümüz Karamustafa’ya konukseverliğinden dolayı teşekkür ederek, Kuzey Makedonya’daki üniversiteler ile Kayseri Üniversitemiz arasında eğitim ve araştırma alanında işbirliğinin oluşturulabileceğini ve bu konuda üzerine düşen çabayı gösterebileceğini söyledi.

Ziyaretin sonunda Büyükelçi Jovan Manasijevski, Kayseri Üniversitemizin şeref defterini imzaladı.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK)