ENG
×
HABERLER
Prof. Dr. Ali Kaya, Sosyal Bilimler MYO’muzda “Girişimcilik” Konulu Konferans Verdi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, "girişimcilik" konulu konferans verdi.

Sosyal Bilimler MYO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, NNYÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, Sosyal Bilimler MYO Müdürümüz Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı Hayırsever Suat Köylüoğlu ile akademik ve idari personeller katıldı. Konferans öncesi yapılan selamlama konuşmalarında Sosyal Bilimler MYO Müdürü ve Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO’nun kurucu müdürü de olan Prof. Dr. Ali Kaya’ya davetlerini kırmayarak etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise Prof. Dr. Ali Kaya’nın Sosyal Bilimler MYO’ya büyük emeklerinin geçtiğini belirtti ve kendisine teşekkür etti.

Daha sonra Sosyal Bilimler MYO Kurucu Müdürü ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, “Girişimcilik” konulu konferansında girişimciliği, girişimciliğin yollarını ve girişimci olmak için yapılması gerekenleri anlattı. Girişimcilik ve KOBİ yönetimi konusunda da uzman olan Prof. Dr. Ali Kaya, küreselleşen dünyada bilgi alış verişi, zaman, iletişim ve girişimciliğin önemli hale geldiğini belirterek, yoğun rekabetin olduğu dünyada yeniliği takip eden, yenilikler üreten, yeniliğe açık olan ve toplum sosyolojisini bilenlerin bir adım daha önde olduğunu söyledi.

Konferansın sonunda Prof. Dr. Ali Kaya’ya, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa plaket takdim etti.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK)