ENG
×
HABERLER
Rektörümüz, Develi Seyrani Kampüsümüzde Gastronomi Salonu’nun Açılışına Katıldı

Develi Seyrani Kampüsümüzde Hayırsever Suat Köylüoğlu tarafından tefrişatı yapılan Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı akademisyenleri ve öğrencilerinin uygulama yapabileceği Gastronomi Salonu’nun açılışı yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa açılış programında yaptığı konuşmada, Develi Hüseyin Şahin MYO bünyesinde faaliyet gösteren Aşçılık Programının başarılı çalışmalarından övgüyle söz etti ve Hayırsever Suat Köylüoğlu tarafından tefrişatı yapılan Gastronomi Salonunun, aşçılık programına daha da dinamizm katacağını kaydetti.

Kayseri’nin hayırsever şehri olduğunu belirten Rektörümüz Karamustafa, Develi Seyrani Kampüsüne hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Develili hayırseverlere ve Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu’na teşekkür etti.

Açılış yemeği sonrasında ise Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Vekili Suat Köylüoğlu'na kampüse ve gastronomi salonuna katkılarından dolayı plaket, Aşçılık Programı öğretim elemanlarına da yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı okul yönetimi tarafından düzenlenen teşekkür belgelerini takdim etti.

Rektörümüz Karamustafa, açılış programının ardından Ata Tohumu Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin uygulama serasını gezdi ve buradaki çalışmalar hakkında merkez yöneticilerinden bilgi aldı.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK)