Rektörümüz, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2022-2023 Eğitim Yılı Bahar Dönemi akademik kurul toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın katılımları gerçekleştirildi. Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesinde düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu ve öğretim elemanları katıldı.

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi ile deprem sonrası üniversitelerde bahar dönemi uygulamaya konulan uzaktan öğretim konusuna değinen Rektörüm Karamustafa, bahar dönemi uzaktan öğretim sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlayacaklarını söyledi.

Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültemizin bahar dönemi akademik değerlendirmesinin yapıldığı akademik kurulu toplantısı, 2022 yılında akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerine teşekkür belgesi verilmesi ile son buldu.