Üniversitesimiz Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik Temel Bilimleri Öğretim Üyesi Doç.Dr. Halil Şahan'ın Akademik Başarısı

Elektrik ve Elektronik İhracatçılar birliği tarafından düzenlenen Elektrik, Elektronik ve Bilişim sektörlerini kapsayan TET PROJE PAZARI 11’de 21-22 ARALIK 2022 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir. Kayseri Üniversitesi Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik Temel Bilimleri Öğretim üyesi Doç.Dr. Halil Şahan ve Deakin University, Insist for Frontier Materials Doktora Öğrencisi Süleyman Yıldız “LİTYUM BATARYALAR İÇİN YÜKSEK PERFORMANSLI ANOT AKTİF MADDE ÜRETİMİ” isimli proje ile TET PROJE PAZARI’ 11 yarışmasına “Enerji Uygulamaları” kategorisinden katılarak ön değerlendirme ve ana değerlendirmeyi geçerek finale kalma hakkı kazan ilk üç proje arasına girmiştir. Sadece birincilerin ve 25 yaş altı finalist katılımcıların ödül aldığı yarışmada birincilere 100.000 TL mansiyon ödülü alanlara ise 10.000 TL nakdi ödül verilmiştir. Finale kalan diğer iki proje üyelerine ise başarı belgesi, çok fonksiyonlu masa aydınlatma sistemi ve powerbank ödülleri verilmiştir.