Telefon: +90 352 438 06 64 Fax: +90 352 438 06 65

Türkiye’de tek olan ve 200’e yakın araştırmacı kadrosuna sahip TAGEM’e bağlı Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkezi Araştırma Enstitüsü kendi bünyesinde kurduğu süt ürünleri pilot tesisinde çalıştırılacak personelini uygulamalı eğitim almaları için Kayseri Üniversitesi Safiye Çıkrkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’na bağlı Gıda Teknolojisi Pilot Uygulama Merkezinde beş (5) gün süreyle görevlendirdi.

Uygulamalı eğitime katılan personel; “Eğitimin başarılı ve verimli geçtiğini iki kurum arasındaki işbirliğinin arttırılması gerektiğini” ifade ettiler.

Üniversitemiz Safiye Çıkrıkçı Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan CANKURT’da; “Katılımcı personele ilgi ve dikkatlerinden dolayı teşekkür etti ve karşılıklı işbirliğinin artarak devam edeceğini” sözlerine ekledi.

Tarih: 30/10/2018