Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ile birlikte, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette MHP Milletvekili Özdemir, yeni kurulan Kayseri Üniversitesi’nin kısa sürede gelişip büyümesi ve şehre önemli katkılarda bulunması için ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da, yeni kurulan üniversitelerini şehrin kısa sürede sahiplendiğine dikkat çekti ve bu durumun kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini söyledi.

Rektörümüz Karamustafa, “Daha çok meslek yüksekokulu ve uygulamalı bilimler eğitim ağırlıklı olarak kurulan üniversitemiz, ilerleyen zamanda alanını genişletecek ve şehrin üretim dinamikleriyle birlikte çalışacaktır. Bunun için Kayseri’de Organize Sanayi Bölgeleriyle işbirliği içerisindeyiz. Böylelikle gerek Kayseri sanayisinin nitelikli istihdam sıkıntısına çözüm üretmeyi, gerekse Kayseri sanayisinin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Tarih: 28/12/2018