Üniversitemiz Öğrenci Konseyi tarafından Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Rektörümüz Prof. Dr.

Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ile çok sayıda akdemisyen ve öğrenci katıldı.

Öğrenci Konseyi Başkanı Berat Deniz’in açılış konuşmasın ardından söyleşiye geçildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın moderatörlüğünde düzenlenen söyleşide, AK Parti Milletvekili Hülya Nergis ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç konuşma yaptı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tecrübelerini öğrencilerle paylaşırken, öğrencilere, eğitim, kariyer ve iş hayatında başarılı olmanın yollarını anlattı.

Başkan Büyükkılıç, söyleşi programında öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları da cevaplandırdı.

Söyleşi programı, plaket takdiminin ardından sona erdi.

Tarih: 01/03/2019