Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, veda ziyaretleri kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, görev süresi boyunca Kayseri’ye güzel hizmetler yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da, Başkan Mustafa Çelik’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Karamustafa, “Görev süreniz boyunca sizinle iyi bir teşrik-i mesaimiz oldu. Bize ve üniversitemize göstermiş olduğunuz yakın ilgiden, alakadan ve desteklerinizden memnuniyet duyduk. Bundan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizde Kayseri Üniversitesinin bu şehirde en güzel yerde bu şehrin üniversitesi olarak konumlanması için elimizden geleni yapacağız”  diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Karamustafa, Başkan Çelik’e plaket takdim etti.

Video için tıklayınız

Tarih: 26/03/2019