Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu tarafından “Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Güncel Gelişmeler” konulu konferans düzenlendi.

Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ercan Karaköse ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ercan Karaköse, etkinliğin önemine vurgu yaptı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ercan Karaköse, “Biliyorsunuz yapı önemli. Yapı bir medeniyetin göstergesidir. Bugün tarihi ya da kültürel yerleri biz gezdiğimiz zaman ilk dikkatimiz, buradaki yapının dokusu, mimarisi ve estetiği dikkat çeker. Bu da gerçekten bir medeniyetin olmazsa olmaz göstergesidir” dedi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Karaköse’nin konuşmasının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kayseri Yapı Denetim İl Müdür Yardımcısı Turgay Yuluğ, Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliği konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

Video için tıklayınız

Tarih: 27/03/2019