Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversitemiz bünyesindeki meslek yüksekokullarının müdür ve öğretim elemanları ile tanışma toplantılarını sürdürüyor.

Önceki gün Yeşilhisar Meslek Yüksekokulu, İncesu Meslek Yüksekokulu ve Yahyalı Meslek Yüksekokulu’nun müdür ve öğretim elemanları ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, bugün de, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Bünyan Meslek Yüksekokulu müdür ve öğretim elemanları tanışma toplantısı yaptı.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu’ndaki tanışma toplantısında Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri Üniversitesi’nin vizyonu ve hedeflerinden bahsetti.

Kayseri Üniversitesi’nin yeni kurulmasına rağmen hedeflenen yolda emin adımlarla ilerlediğine dikkat çeken Rektörümüz Karamustafa, “Başarıya ulaşmak bir ekip işidir. Bir üniversitenin hedeflediği noktaya ulaşması, Rektöründen tüm personele, herkesin elini taşın altına sokması ve çalışması ile mümkündür. Biz yeni kurulan bir üniversite olsak ta, mevcut ekibimizle, bize yeni katılacak ekip arkadaşlarımızla, hedeflerimize ulaşacağımıza olan inancımız tamdır. Yeter ki gayret gösterelim, fedakârlıktan çekinmeyelim ve çok çalışalım. Şundan eminiz ki, kurulumu ve gelişimi tamamlandığında Kayseri Üniversitesi, Türkiye’de saygın üniversiteler arasında yerini alacaktır” dedi.

Konuşmasında bölümlerdeki akreditasyon çalışmalarının önemine de vurgu yapan Rektörümüz Karamustafa, Kayseri Üniversitesi bünyesindeki fakülte ve yüksekokullarda akredite programların oluşması için gayret göstereceklerini, böylelikle akredite programlarda eğitim gören öğrencilerin mezuniyet sonrası iş bulmalarında bir artılarının olacağını sözlerine ekledi.

Tanışma toplantısında Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Semra Aksoylu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak ile Bünyan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Emre Hayri Baraz da eşlik etti.

Tarih: 11/04/2019