Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Yeşilhisar İlçesi’nde Belediye Başkanı Halit Taşyapan’ı ziyaret etti ve Yeşilhisar MYO’nun binalarını gezdi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Yeşilhisar’a giden Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın ilk durağı Yeşilhisar Belediyesi oldu.

Burada Belediye Başkanı Halit Taşyapan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Yeşilhisar ilçesindeki Meslek Yüksekokulu binasının eğitime hazır hale getirilmesi konusunda Belediye Başkanı ile istişarede bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, daha sonra Belediye Başkanı Halit Taşyapan ile birlikte Yeşilhisar MYO binasını gezdi. Okul binasının biran önce eğitim-öğretime hazır hale getirilmesi için gereken eksiklikler yerinde görüldü.

Yeşilhisar ilçesine çok önem verdiklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Yeşilhisar MYO’nun 2 programla önümüzdeki eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayacağını duyurdu.

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ise, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya teşekkür etti ve belediye olarak Yeşilhisar MYO’nun gelişmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Yeşilhisar ziyaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya, Genel Sekreter Doç. Dr. Semra Aksoylu ile Yeşilhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Mürsel Karabacak da eşlik etti.

Video için tıklayınız

Tarih: 10/07/2019