ENG
×
HABERLER
Rektörümüz, Kitap Okuma Etkinliğinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Merkez Kampüsümüzdeki Mehmet Akif Ersoy Kütüphanemizde “Her Ay Birlikte Kitap Okuyoruz” etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitimci-Yazar Tahir Fatih Andı’nın ”İstikbalden İstikbale Öncü Öğretmenler Öncü Öğrenciler” adlı kitabını öğrencilerle birlikte okuyup yorumlayan Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Türk Milletimizin topyekün İstiklal Mücadelesine ve İstiklal Marşı’nın mısralarına değindi. Söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Rektörümüz Karamustafa, atalarımızdan miras ve her karışı şehitlerimizin kanıyla yoğrulmuş bu vatan topraklarını sonsuza kadar korumak ve ülke olarak her alanda ilerlememiz için çok çalışmanın, çok fedakarlık yapmanın ve birbirimizle daha çok kenetlenmenin önemine vurgu yaptı.

Söyleşinin ardından öğrencilere sucuk ekmek ikram edildi ve mini müzik dinletisi sunuldu.

Kitap okuma etkinliğinde Rektörümüze, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Zeki Tekin ve Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Rıdvan Karabulut ile Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Oğuz Öcal da eşlik etti.



Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK)