Rektörümüzden "Kadir Gecesi" Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, bu gece idrak edeceğimiz ‘Kadir Gecesi’ vesilesiyle mesaj yayımladı.

Ramazan Bayramının müjdecisi, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gece olan bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nin İslam alemi için önemine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'nın mesajı şöyle;

“İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine ulaşmanın da manevi huzuru içerisindeyiz. Cenab-ı Allah bu gece yapacağımız bütün ibadetleri kabul eylesin. Feyzi, bereketi, rahmeti ve manevi atmosferi yüksek olan, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecenin başta Filistin’de yaşayan kardeşlerimiz olmak tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimiz, üniversite mensuplarımız, hemşerilerimiz ve tüm ülkemiz ile Türk ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. Kadir Gecemiz mübarek olsun."