ENG
×
HABERLER
Rektörümüzden “Miraç Kandili” Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Miraç Kandili münasebetiyle mesaj yayımladı.

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Rektörümüz Karamustafa, “İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaip Kandilinden sonra Miraç Kandiline de ulaşmanın huzur ve heyecanı içerisindeyiz. Beş vakit namazın farz kılındığı bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını dilerim.

Manevi atmosferi ve fazileti oldukça yüksek olan bu gecede yapacağımız tüm ibadetleri Cenab-ı Allah kabul eylesin. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz günümüz dünyasında dünya mazlumlarına, zorda kalanlara yardımcı olmanın yanında, onlar için dualarımızı eksik etmeyelim. Kardeşliğimizden, bizi biz yapan değerlerimizden ödün vermeyerek, ülkemizin gelecek hedeflerine, daha güzel günlere ulaşması için bir ve beraber şekilde hareket etmeye devam edelim.

Bu vesilelerle başta üniversitemiz mensupları olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik ederim. Kandilimiz mübarek olsun” ifadelerini kullandı.Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Miraç Kandili münasebetiyle mesaj yayımladı.

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Rektörümüz Karamustafa, “İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaip Kandilinden sonra Miraç Kandiline de ulaşmanın huzur ve heyecanı içerisindeyiz. Beş vakit namazın farz kılındığı bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını dilerim. Manevi atmosferi ve fazileti oldukça yüksek olan bu gecede yapacağımız tüm ibadetleri Cenab-ı Allah kabul eylesin. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz günümüz dünyasında dünya mazlumlarına, zorda kalanlara yardımcı olmanın yanında, onlar için dualarımızı eksik etmeyelim. Kardeşliğimizden, bizi biz yapan değerlerimizden ödün vermeyerek, ülkemizin gelecek hedeflerine, daha güzel günlere ulaşması için bir ve beraber şekilde hareket etmeye devam edelim.

Bu vesilelerle başta üniversitemiz mensupları olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik ederim. Kandilimiz mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK)