- Lisansüstü Programlara yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin listeleri açıklanmıştır.

- Kesin kayıt işlemleri 29-30 Temmuz tarihlerinde  şahsen (veya noter onaylı vekâlet ile) Kayseri Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda Fotograf ve Nüfus Cüzdanı ile yapılacaktır.

İnsan Kaynakları Yönetimi Tezli Yüksek Lisans (Bilimsel Hazırlık) Programı LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.
İnsan Kaynakları Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.
İnsan Kaynakları Yönetimi Tezsiz İkinci Öğretim Tezsiz İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programı LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.
İşletme Doktora Programı LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.
Muhasebe ve Finans Yönetimi Tezli Yüksek Lisans (Bilimsel Hazırlık) Programı LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.
Muhasebe ve Finans Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.
Sağlık Yönetimi Doktora Programı LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.
Sağlık Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.
Sağlık Yönetimi Tezsiz İkinci Öğretim Tezsiz İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programı LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Doktora Programı LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Tezli Yüksek Lisans (Bilimsel Hazırlık) Programı LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Tezli Yüksek Lisans Programı  LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

Tarih: 26/07/2019