Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Bünyan’da, Belediye Başkanı Özkan Altun’u ziyaret etti ve Bünyan Meslek Yüksekokulu binasındaki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’u makamında ziyaret etti.

Burada, Belediye Başkanı Özkan Altun’a ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Belediye Başkanı Özkan Altun’la bir süre sohbet etti.Daha sonra Belediye Başkanı Özkan Altun ile Bünyan Meslek Yüksekokulu binasına geçen Rektörümüz Karamustafa’ya, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Emre Hayri Baraz, inşaatı tamamlanma aşamasına gelen MYO hakkında bilgiler verdi.Rektör Prof. Dr. Karamustafa, okulun yapımında emeği geçen hayırseverler ve belediye başkanına teşekkür etti.

Rektör Karamustafa, “Bünyan’daki Meslek Yüksekokulumuzu gezdik. Polat kardeşlerin okulumuza ve Nevzat beyin ise yurt inşaatına çok değerli katkıları var. İnşallah üniversitemiz de bu bölgeye öğrencisi ile bir güzellik getirecek. Başkanımızın güzel gayretleri var. Kendisine teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. İlk edindiğim izlenim çok kısa sürede burada yapılacak olan işlerin tamamlanacağından eminiz. Bünyan MYO’nda 2 programa 50’şer öğrenciden 100 öğrenci gelecek. Ufak tefek eksiklikler yapılıyor. Başkanımızın gayreti çok fazla, kendisine teşekkür ediyorum. Başkanımız heyecanı ve vermiş olduğu sözler bize güven oluşturuyor. İnşallah Bünyan Meslek Yüksekokulu önümüzdeki yıllarda üniversitemizin önemli bir eğitim birimi olacak. Tekrar hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Altun da, burada yaptığı konuşmasında, meslek yüksekokulunun eğitime başlayacak olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Altun, “Burası 10 yıldır ilçemizde beklenen güzel haber. Bizlerin ve hocamızın vesilesi ile son bulacak inşallah. Bu dönem 100 öğrenci alınacağının müjdesini verdiler bize. Hem Erciyes Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a, hem de Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya bu işe start verdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bu işi layığı ile başaracağız. Önümüzdeki yıllarda öğrenci sayısını da artıracağız” diye konuştu.

Bünyan ziyaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun ile Genel Sekreter Doç. Dr. Semra Aksoylu da eşlik etti.

Video için tıklayınız

Tarih: 04/08/2019