Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan Güllü, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr.  Recep Özkan ile Kayseri Develililer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aslan, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Doç. Dr. Kenan Güllü, Doç. Dr. Recep Özkan ve İsmail Aslan, 10-12 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan II. Uluslararası Develi Aşık Seyrani ve Türk Kültürü Kongresi hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'yı bilgilendirdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise, II. Uluslararası Develi Aşık Seyrani ve Türk Kültürü Kongresi'nin Kayseri şehrine büyük katkılarının olacağını belirterek, kongrede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tarih: 09/08/2019